آیا ما طراحان وب سایت،لزوما باید کدنویسی را یاد بگیریم؟

توسط مجید احدی
من مدرک BFA خودم را گرفتم و یاد گرفتم تا چگونه طراحی ظاهری صفحات وب سایت را انجام دهم و انفوگرافیک هایی را برای روزنامه های محلی، طراحی کنم. من مدرک فتوشاپ ACE هم دارم. قرارداد های اخیر کاری من، صرفا راجع به طراحی ظاهری وب سایت ها بود.
من یک سال و نیم پیش، ۴۰ تا ۵۰ ساعت در طول یک هفته، روی کد نویسی ها کار می کردم. من کدها را می خواندم و کد نویسی وب سایت را انجام می دادم. من ، راجع به کدنویسی با افراد صحبت می کردم. تصور کنید که طراح وب سایتی، کد نویسی را درک نکند.
البته کدنویسی، کار بسیار پیچیده ای است. کدنویسی در بعضی از زبان ها، راحت تر از زبان های دیگر است. بعضی از زبان ها، باید صحبت های نرم افزارهای کامپویتری را درک کنند. مهم ترین قسمت کدنویسی، داشتن طرز تفکری مناسب است. شما، نباید از انقدر از خودتان مطمئن باشید و بگویید که من می توانم ، کدنویسی وب سایت را انجام دهم و یا نباید برای یادگیری کدنویسی، به سراغ کتاب ها بروید.
به نکات زیر توجه کنید.
آیا شما طراحان وب سایت، باید کدنویسی ها را یاد بگیرید؟
سواد زبان کامپیوتری، از HTML ساده گرفته تا C++، نه تنها به یادگیری تکنولوژی، بلکه تنظیم شدن با تغییرات آن هم، نیاز دارد. در اینجا ، یک علت وجود دارد که کار HTML را پایان داده است. زمانی که مرورگرهای کافی، از HTML6 پشتیبانی کنند، طراحان و توسعه دهندگان وب سایت، هم مطالب جدیدی را یاد خواهند گرفت.
دلائل زیر را برای فرآیند یادگیری کدنویسی، مد نظر قرار دهید:
داشتن اعتماد به نفس: من طراحان وب سایتی را می شناسم که خیلی زیاد به خود اعتماد داشته و فکر می کنند که در زمینه تخصص کامپیوتر، استاد بوده و زمینه های تخصصصی، آنها را نمی ترساند. آنها صرفا، به مهارت های خود چسبیده و کاری از پیش نمی برند.
الزامات: مسائل فنی و تخصصی، برخاسته از این موضوع هستند که آیا مهارت های شغلی، با میزان مبالغ دریافتی، مطابقت دارند یا خیر؟ زمانی که مشکلی حل می شود، باید در این زمان، موانع را پشت سر گذاشته و آنها را برطرف کنید.
احساس هیجان: بعضی از افراد، عاشق یادگیری مهارت های جدید می باشند
درک کامل: زمانی که یک طراح وب سایت می گوید که من نمی توانم ، کار طراحی وب سایت رابه انجام برسانم، آیا منظور آنها این است که اتمام کار، غیر ممکن است؟ یا باید زحمت بیشتری بکشند و تلاش بیشتری را به انجام رساندن اهداف خود، اختصاص دهند؟ زمانی که یک طراح وب سایت می گوید که من “می خواهم تا این کار را انجام دهم”، آیا او آنقدر خود را وقف کار می کند که به سر درد می افتد؟ آیا تکنولوژِی می تواند به بهترین روش ممکنه، مورد استفاده قرار گیرد؟
کنجکاو بودن
شما طراحان وب سایت، نه باید از کار طراحی و کدنویسی وب سایت ها بترسید و نه، باید دست از کار کشیده و نا امید شوید. شما می توانید برای ارزیابی کارهای طراحی سایت و بهینه سازی سایت خود، نظر افراد متخصص هم جویا شوید. لازم نیست که حتما، آنها از کار شما ایراد بگیرند. شما می توانید به دیدگاه همکاران خود، به پوسترهای دانش جویان، نگاه کرده و آنها را در کار طراحی خود، بازتاب کنید.
من در تجربه خود، فهمیدم که این ، ترس از شکست نیست که طراحان وب سایت را کاملا ناامید می کند، بلکه ترس از ، از دست دادن هاست. ناامیدی های بیش از حد و طاقت فرسا، احساس بی کفایتی را در طراحان وب سایت، تحریک می کند. این ناامیدی، هرکسی را از پا در می آورد.
جسارت و مقاوت شغلی، پادزهر این احساسات نیستند.لطفا، قبل از شروع کار طراحی وب سایت، اول، به دنبال راه حل هایی برای حل این گونه مشکلات خود باشید.
تکنیک مورد علاقه من، جهت پیشبرد پروژه ها و توانایی در دست داشتن آنها، توجه به ۳ روش زیر می باشد:
۱.پیدا کردن موضوعاتی که اعصاب شما طراحان وب سایت را به هم می ریزند
موعد تحویل پروژه ها و دریافتی ها ، پارامترهای خوبی هستند. اما چیزی سخت تر از این نیست که نتوانید به اهداف خود برسید. شما طراحان وب سایت، باید کدنویسی را از همان شروع کار طراحی وب سایت، یاد بگیرید. این کار، مرهمی برای درمان دردهای شما می باشد.
من زمانی را به خاطر دارم که نمی توانستم ، کتابی را در زمینه کدنویسی پیدا کنم. البته در زمینه طراحی وب سایت، کتاب های زیادی به چاپ رسیده است، اما من باید به دنبال بهترین ها باشم. من کار طراحی پروژه وب سایت خودم را کامل نکردم، اما، خیلی چیزها، یادگرفتم. من به صورت اتفاقی، کدنویسی را یاد گرفتم.
۲. شما باید به خاطر تلاش های روز افزون خود، به خودتان پاداش بدهید
طراحان وب سایتی که کدنویسی یاد می گیرند، به یک آرامش محض می رسند.
هیچ کتاب و هیچ ابزاری، بهتر از من نمی توانند کد نویسی را به شما آموزش دهند. من خیلی راحت توانستم، موانع را از سر راهم بردارم و به موفقیت برسم.
مهارت کدنویسی، اعتماد به نفس طراحان وب سایت را بالا برده و به آنها، این حس را القا می کند که گویی در زمینه طراحی وب سایت، استاد شده اند.
من هفته گذشته، نگاهی به صفحه نمایش وب سایتم انداختم و سری تکان دادم. این صفحه، پر از کد بود. سه تا پنجره، با tag های رنگی، رو به روی من باز شدند. من، هرگز این کار را انجام نداده ام. البته، شاید سال ها پیش، این کار را انجام داده باشم، ولی اخیرا خیر. من فکر نمی کنم که انقدر احمق باشم که طراحی ای را خراب کنم که نتوانم از عهده درست کردن آن، برآیم. چه کسی می داند که چه کارهایی می توانند فرآیند طراحی وب سایت شما را خراب کنند؟
۳.پروژه طراحی وب سایت شما ، باید به اتمام برسد.
شما طراحان وب سایت، باید به این نکته توجه داشته باشید که یادگیری مسائل جدید، در زمینه طراحی وب سایت، نباید، حس ترس را در شما به وجود آورد، بلکه شما باید بر ترس خود غلبه کرده و با توجه به محدودیت ها و حد و مرزها، به آنها نزدیک شوی تا بتوانید پروژه طراحی وب سایت خود را با موفقیت به اتمام برسانید.
“تمرین ذهنی”، قیاس خوبی نمی باشد. زمانی که طراحان وب سایت، کار طراحی وب سایت را انجام می دهند ، باید با محدودیت ها آشنا بوده و آن ها را پشت سر بگذارند.شما طراحان وب سایت، همیشه باید بدانید که ذهن شما، همانند یک فرد گرسنه است و آماده پردازش اطلاعات می باشد. تا آنجایی که امکان دارد، ذهن خود را یادگیری ها ، آموزش ها پر کرده و محدویت ها را ازذهن خود دور کنید و اعتماد به نفس خود را بالا ببرید.
تمرین ذهنی، فرآیندی است که در مدت زمان طولانی ، حاصل می شود. شما طراحان وب سایت، باید هنگام کشیدن کار زیاد از ذهن خود، کمی به آن استراحت دهید تا بتوانید به نتایج بهتری برسید. شما طراحان وب سایت، باید برای پیشبرد کارهای ذهنی خود در زمینه طراحی وب سایت، ۳ نکته زیر را مد نظر داشته باشید.
نکته ۱: مرحله اول ، دستگرمی است و شما طراحان وب سایت، باید آموخته های قبلی خود را با آموخته های جدید ترکیب کنید و از خودتان سوال بپرسید.
نکته ۲: مرحله دوم، تمرین کردن است.شما طراحان وب سایت، باید تمارین زیادی را انجام دهید و همیشه به دنبال، پیشرفت و صعود از قله های ترقی باشید. هدف ، شما طراحان وب سایت، رسیدن به بهترین اهداف و بهینه سازی طراحی وب سایت خود می باشد.شما ، بهتر است که هنگام کار ذهنی، به ذهن خود استراحت بدهید. حالا، یا می توانید چیزی بخورید، بخوابید و یا با کسی، صحبت کنید.
نکته ۳: احساس راحتی بعد ازانجام مراحل. شما طراحان باید مثل همیشه، ذهن خود را درگیر مسائلی کنید که از کار با آنها، لذت می برید.
تمرین دو سرعت، دو ماراتون را به شما، آموزش نمی دهد. شما طراحان وب سایت، همیشه باید دنبال تاک تیک هایی باشید تا بتوانید ، وب سایت موفقی را طراحی کرده و مهارت های کدنویسی خود را ارتقا دهید. حتی باید ، از یک سری کتاب ها و راهنماها، برای بهبود توانایی های خود استفاده کنید.
تمرین روزانه
من در روزنامه خودم، از هنرهای انباشته و یک جا، استفاده نکردم. موارد فوری، طی مدت ۵ روزه، فرا رسیده. من، بر روی هنرهای دستی خودم، به شدت تاکید دارم. ۶ ماه بعد، من به سمت کارهای گرافیکی، روی آوردم. من با یاد گرفتن این مهارت، توانستم موقعیت خوبی را در یک شرکت طراحی وب سایت، به دست بیاورم. من عاشق کارهای جزئی هستم.
یادگیری هر مهارتی، شامل مهارت کدنویسی است که باید در زمینه طراحی وب سایت، مدنظر قرار گیرد.
شما طراحان وب سایت، هرروز باید برروی مهارت های کدنویسی خود، تاکید داشته و هرروز تمرین کنید. شما طراحان وب سایت، باید یادگیری هر مهارت جدیدی را در جدول زمان بندی کاری خود قرار داده تا بتوانید برای رسیدن به موفقیت در زمینه طراحی وب سایت و متخصص شدن، آنها را مدیریت کنید.
، CSS نیست.CSS هم ، PHP نیست. PHP هم، WordPress نیست. WordPress هم مدیریت سرور نمی باشد. مدیریت server هم، inbox دیدگاه افراد نمی باشد. من در اینجا می خواهم تا همه این موارد را به شما یادآور شوم. البته تاریخ مدرک فتوشاپ من ، تمام شده ، اما من می توانم راهبردهایی را در اختیار شما قرار دهم و به شما طراحان وب سایت ، کمک کنم.
اگر شما طراحان وب سایت، باید در زمینه کدنویسی مهارت کافی داشته باشید. اگر شما، تجربه کافی در این زمینه نداشته باشید، مطمئنا، فرق کدنویسی ها را از هم تمیز نخواهید داد. شما نباید، اشتباهات خود را بر گردن برنامه های کدنویسی بیاندازید. شما، باید قبل از یادگیری کدنویسی ها، نکات زیر را مدنظر قرار دهید.
پیداکردن موضوع مورد علاقه
دادن پادادش های زیاد به خود
یادگیری بدون غرق شدن در کار
دانش کد نویسی ، توانایی خاص خود را می طلبد.شهرت درزمینه کدنویسی، بسیار طاقت فرسا می باشد و هزینه های زیادی را در بردارد.
“من نمی توانم”، “این، کاری نیست که من بتوانم از عهده انجام آن برآیم”.
شما طراحان وب سایت، باید کد نویسی ها را یاد بگیرید. البته برنامه نویسی های HTML و jQuery و یا C ++، محدویت های خاص خود را دارند.شما طراحان وب سایت، باید با محدودیت های یادگیری هم، آشنایی داشته باشید. شما طراحان وب سایت، باید به جای اعتماد به نفس بالا و این که من می توانم، به خوبی، برای وب سایت ها کدنویسی کنم، زبان برنامه نویسی را درک کنید و بعد، برای وب سایت مشتریان خود، کار کدنویسی را انجام دهید
مطالب پیشنهادی

روش هایی جهت حفظ رتبه در موتورهای جستجو
25 مهر 1396