نکاتی در مورد محتوای سئو
توسط مریم احدی
۱٫ از مطالب خاص استفاده کنید
یه متن سئو شده همیشه خاصه و اگه دیگران از روش کپی کنن، باز هم از بین کپی هاش بهترینه.
گوگل داره به سختی با “مطالب تکراری” مبارزه می کنه، پس با وسوسه ی استفاده از توصیفات پیش ساخته برای محصولات، خبرها، یا مطالبی که دیگران هم از روی هم کپی کردند مبارزه کنید. دزدی ادبی شاید از نظر ما ایرانی ها خیلی مسئله مهمی نباشه، اما اگه دقیق فکر کنیم و حق صاحب اثر رو در نظر بگیریم میبینم که هیچ فرقی با بقیه دزدی ها نداره و تو دنیا هم براش مجازات هایی رو در نظر گرفتند. وقتی مطالب خودتون رو مینویسید، از نظر کاربر با ارزش تره و گوگل هم به این کار بها میده.
۲٫ تراکم مناسبی از کلیدواژه ها رو بکار ببرید
اگه زیادی از یه کلیدواژه ای استفاده کنید روی رتبه سایتتون اثر منفی میذاره. معمولا تراکم بین ۱ تا ۳۰ درصد توصیه شده.
سئو هم باید مثل بازاریابی قدیمی، بخشی از راه و روش بازاریابیتون باشه. نباید انقدر یه کلیدواژه خاص توی متن تکرار بشه که خواننده خسته و کلافه شه.
یکی از راههای موفقیت تو این بخش انتخاب از کلیدواژه های درست با کمک تحقیق و بررسی درمورد کلیدواژه هاست.
۳٫ از قدرت عنوان گذاری بهره ببرید
بخشی از موفقیت مربوط به انتخاب عنوان های مناسب برای مطالبه. عنوان و امضای متن، توی صفحه نتایج گوگل براتون خیلی پولسازن. عنوان، پیوند کلیک کردنی، امضا، توضیح زیرش، این ها توی صفحه نتایج گوگل دیده میشن و کاربر رو جذب می کنن که روی مطلب کلیک کنه. گوگل تعداد این کلیک ها رو میشمره و با استفاده از اون، میزان ارتباط سایت شما با عبارت جستجو شده رو میسنجه. اگه ارتباط پایین باشه، سایتتون دیگه برای اون عبارت به نمایش درنمیاد.
۴٫ مشتری های راضی، اطلاعات میخوان
طول متن هم یکی دیگه از عوامل مهمیه که باید رعایت بشه. حداقل ۳۰۰ کلمه باید داشته باشید. اما به رقباتون هم نگاه کنید. اگه یه صفحه رتبه بالا، بیشتر از ۹۰۰ کلمه نوشته داشت، پس شاید شما هم باید همین مقدار بنویسید. گوگل میخواد کاربرهاش بهترین اطلاعات رو دریافت کنن. هرچی یه متن اطلاعات بیشتری ارائه بده، کاربر راضی تره. و وقتی کاربر از صفحه ای راضی باشه، از طرف موتور جستجو هم بهش بیشتر توجه میشه.
میتونید با استفاده از کلمات مترادف، مخاطب هدفتون رو افزایش بدید. هرچند مشتری های شما هم احتمالا خودشون کلمات مترادف رو سرچ می کنن تا به هدفشون برسن. ولی باز هم سرسختانه روی یک کلیدواژه خاص پافشاری نکنید. این کارها مال قدیماست. الآن حتی عنوان هایی که از نظر معنایی بهم ربط دارن هم باید متن هاشون سئو بشن. هر مخاطبی ممکنه اصطلاحات خاصی رو برای جستجو استفاده کنه.
۵٫ محتواتون رو تقویت کنید
متنی که خوب سئو شده باشه، باید هم برای یک عنوان خاص بهینه سازی شده باشه و هم در عین حال باید پیوندهای داخلی رو به خوبی تقویت کنه. باید به صفحات داخلی خود سایت پیوندهای معناداری ایجاد کنید تا کاربر و موتور جستجو بتونن گنجینه مطالب سایتتون رو کشف کنن. تو این مورد هم نباید زیاده روی کنید. ویکی پدیا یکی از بهترین مثال هاست برای پیوندهای داخلی. پس خواننده هاتون رو با لینک های داخلی به صفحات مختلف سایتتون بفرستید.
۶٫ محتواتون رو برای چشم ها زینت بدید
اما اگه محتواتون کاربرپسند نباشه، هیچ کدوم از کلمات و اطلاعاتی که میدید فایده ای نداره. یه متن خوب که عناوین فرعی و اصلی داشته باشه، بخش های معنایی درستی داشته باشه، عکس و گرافیک و …. اگه تو سایتتون عکس هم داشته باشید شانستون بیشتر میشه، چون ممکنه از بین کاربرهایی که در قسمت تصاویر گوگل، کلمه ای رو سرچ کرده باشند هم ترافیک بگیرید، اما متاسفانه خیلی از سایت ها به اشتباه این مسئله رو ندید میگیرن.
متن های سئو شده باید طوری باشند که خواننده بتونه سریع با چشماش اسکن کنه و رد بشه. باید با توجه به ارتباط مطالب اونا رو طبقه بندی کنید. با نوشتن قسمت های مهم با فونت ضخیم تر، نقاط لنگری توی متن درست کنید تا خواننده ها حول اون نقطه گشت بزنن
مطالب پیشنهادی
روش هایی جهت حفظ رتبه در موتورهای جستجو
25 مهر 1396