البـرز، فردیس، شهرک وحدت،
بلوار یخ، خیابان سوم غربی، پلاک ۸۰، طبقه ۱
۳۶۶۶۸۳۲۸ ۰۲۶
۵۶۶۶۸۳۲۸ ۰۹۳
info@web-city.ir
support@web-city.ir

گوگل سندباکس Google Sandbox چیست ؟ و چگونه کار می کند ؟

گوگل سندباکس Google Sandbox چیست ؟ و چگونه کار می کند ؟

گوگل سندباکس چیست ؟

در واقع گوگل سندباکس (Google Sandbox) یک فیلترینگ سایت های جدید است که باعث می شود که وب سایت های جدید نتوانند در رتبه بالایی در عبارت یا کلمات کلیدی اصلی خود قرار بگیرند. حتی با محتوای مناسب، لینک های ورودی فراوان و رتبه قوی گوگل، یک سایت ممکن است که تحت تاثیر سندباکس گوگل قرار گرفته باشد. در واقع سندباکس گوگل برای تضعیف و جلوگیری از پیشرفت سایت های اسپم که جدیدا تشکیل شده است و سعی می کنند با عملیات غیرقانونی سایت خود را سریعا بالا بیاروند، استفاده می شود.

این اصطلاح سندباکس از روی باکسی(جعبه ای) که در زمین های بازی شنی بچه هاست که کودکان زیر ۴ سال را در آن قرار میدهند تا در امنیت به بازی با یکدیگر مشغول شوند گرفته شده است. استفاده از این عبارت نیز به دلیل آن است که سندباکس گوگل تنها برای دامنه های جدید که به تازگی کار خود را شروع کرده اند و به نوعی خردسال فعال میشود.

هدف اصلی گوگل جلوگیری از پیشرفت سریع سایت های اسپمر در نتایج گوگل بوده است. با استفاده از این روش دیگر نمیتوان یک سایت جدید را به سرعت در صفحه اول نتایج جسجوی گوگل قرار داد و هر روز استراتژی های مختلف را برای فریب الگوریتم ها امتحان کرد.با این وجود بسیاری از سایت های تازه تاسیس همچنان شانس حضور در نتایج گوگل و جذب بازدیدکننده را دارند، پیشرفت شما در دوره
سندباکس زیاد نیست ولی شاهد تغییراتی در جایگاه خود برای عباراتی خاص و افزایش تدریجی تعداد بازدیدکنندگان سایت می باشید.

 

اثر سندباکس گوگل چیست؟

الگوریتم جستجوی گوگل خیلی پیچیده است و شامل سیگنال های مختلفی است. در حالی که این الگوریتم ها ماهیتشان خیلی مخفی است، اما یک کامپوننت که در سئو خیلی اهمیت زیادی دارد و آن هم سن دامنه سایت می باشد. یکی از دلایل اصلی را می توان گفت که گوگل قصد دارد سایت هایی را که تجربه کاربری بالاتری دارند نسبت به بقیه در مکان و رتبه بالاتری قرار دهد که مسلما این مورد برای سایت های تازه طراحی شده وجود ندارد.

 

سندباکس گوگل چه کاربردی دارد؟

در واقع، سندباکس گوگل وب سایت هایی تازه ساخته شده را قبل از ایندکس شدن در پایگاه داده خود قرار می دهد. علت اینکه گوگل چنین کاری انجام می دهد، این است که می خواهد مطمئن شود سایت جدید از راه های اسپم و سئو سیاه برای افزایش رتبه وب سایت خود استفاده نکرده باشد. سندباکس گوگل برای خود، یک دستورالعملی تعریف کرده است و سایت تازه طراحی شده تا زمانی که نتواند از تمامی موارد تعریف شده و دستورالعمل های سندباکس گوگل به قول معروف نمره قبولی بگیرد، در آن پایگاه داده باقی خواهد ماند.

وب سایت ها باید ثابت کنند که از نظر رتبه در جایگاه خوبی قرار دارند وهیچ خطایی در ساختار داخلی آن ها وجود ندارد تا از لیست سندباکس گوگل خارج گردند. عوامل زیادی وجود دارد که یک سایتی ممکن است در لیست سندباکس گوگل قرار گیرد اما اگر مالک سایت تلاش کند که از محتوای با کیفیت استفاده کند تا لینک های طبیعی را دریافت نماید ( لینک هایی از وب سایت های دیگر و شبکه های اجتماعی) علاوه براینکه مورد جریمه گوگل قرار نخواهد گرفت، سریعا مورد ایندکس قرار می گیرد و از ترافیک بالایی برخوردار می گردد و هر چه زمان بیشتری می گذرد، تاثیر مثبت آن بیشتر می شود که باعث می گردد در نتیجه از لیست سندباکس گوگل خارج شود.

البته یک مساله ای که باید در نظر گرفت، به طور طبیعی مدت زمان زیادی طول خواهد کشید تا سایتی در گوگل ایندکس گردد و بتواند حداقل ترافیک مورد نیاز ورودی را دریافت نماید. قبلا وقتی افراد سایتی را تازه طراحی می کردند، سعی می کردند که با تکنیک های سیاهی نیز مدت زمان ایندکس شدن و افزایش ترافیک را کاهش دهند تا سریعا در صفحه اول گوگل قرار بگیرند. اما با وجود سندباکس گوگل این مساله دیگر اتفاق نخواهد افتاد و زمانی یک مالک می تواند امید داشته باشد که لینک سایتش از این لیست خارج می گردد که کاملا به صورت قانونی عمل کند. پس اگر هنوز در این لیست قرار دارید، مشکل از سمت شما می باشد که باید سریعا از ابزارهای گوگل، مشکل را پیدا کرده و آن را رفع نمایید.

نکته : توجه داشته باشید که سندباکس گوگل جزو الگوریتم های تنبیهی نبوده و با اسپم شدن سایت متفاوت است . و در واقع راهی برای جلوگیری از رشد قارچ گونه اسپمرها در اینترنت است. قرار گرفتن در سندباکس گوگل ۱۰۰ درصد نیست و سایت های زیادی هستند که هرگز با این مشکل مواجه نمی شوند.

 

از کجا بفهمیم که در سندباکس گوگل هستیم؟

برای آنکه تشخیص دهیم جایگاه نامناسب ما در کلمات کلیدی بدلیل سندباکس بوده است یا جریمه های گوگل، باید بفهمیم که آیا در همه عبارات جایگاه مناسبی نداریم یا تنها در برخی کلمات خاص. قبل از هرچیز آدرس دامنه مورد نظر را در گوگل به این صورت (:site) جستجو کنید. اگر هیچ نتیجه ای یافت نشد یعنی بطور کلی گوگل سایت شما را ایندکس نکرده است و شانسی برای جذب بازدیدکننده نخواهید داشت، اما اگر گوگل صفحات زیادی از سایت شما را ایندکس کرده و در عبارات مورد نظر خود جایگاه خوبی ندارید احتمالا در سندباکس قرار گرفته اید و فعلا باید شن بازی کنید!

 

چگونه از سندباکس گوگل خارج شویم؟

  • مطالب را صرفا برای موتورهای جستجو ننویسید بلکه به صورت قابل فهم برای کاربرانتان بنویسید.
  • عدم استفاده از دامنه هایی که قبلا توسط افراد دیگر بکار گرفته شده است.
  • کشف لینک های بد و شکسته شده در محتوای صفحات سایت.
  • رعایت قوانین کپی رایت و عدم کپی برداری از مطالب دیگران.
  • یک هاست معتبر با کیفیت و با آپ تایم بالا را تهیه کنید.
  • از نقشه سایت برای راهنمایی گوگل استفاده کنید.
  • محتوای سایت خود را تغییر دهید و بهینه کنید.
  • از لینک بیلدینگ های سیاه دوری کنید.

مجید احدی هستم‌، تولید کننده محتوا برای سایت، قبلا در زمینه تعمیرات موبایل و مدتی هم در زمینه دوربین های مداربسته فعالیت داشتم. در حال حاضر مدتی هست که به حوضه فناوری اطلاعات علاقه مند شدم در حال حاضر به عنوان تولید کننده محتوا و ویرایشگر سایت فعالیت می کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *