۲۰ افزونه کاربردی Chrome برای توسعه دهندگان

توسط مجید احدی
امروز ما به شما یک لیست ۲۰ تا از بهترین و کاربردی ترین افزونه ها و برنامه های مفید برای مرورگر کروم که هر توسعه دهنده و طراح وب باید با آنها آشنا باشد را معرفی میکنیم که شامل انواع خدمات از آزمایش درخواست http تا ابزار تصاویر وب وجود دارد.
۱. Caret
Caret یک ادیتور متن ، متن باز که شباهت زیادی به ادیتور کد sublime text دارد. این برنامه امکانات فوق العاده ای مانند تکمیل کننده خودکار کد، نشانگر های متعدد و یک لیست بزرگ از زبان هایی که پشتیبانی می کند و بسیاری از امکانات دیگر که برای کار در یک Chromebook کاربردی می باشد. در کل هر ویژگی که در محیط کد نویسی مانند sublime text نیاز داشته باشید میتوانید در Caret پیدا کنید.
۲. Image Tool
Imagetool که به شما کمک میکند تا انواع مشخصات یک عکس را بخوانید. Imagetool همچنین به شما اجازه میدهد تا تصاویر را کاملا بررسی و تفسیر کنید Imagetool میتواند یک ابزار عالی برای کمک به تبدیل تصاویر به Html باشد.
۳. Form Filler
پرکردن فیلد های ورودی یک فرم با داده های ساختگی . یک ابزار برای زمانی که اعتبار سنجی فرم و جاوا اسکریپت انجام می گیرد.
۴. CSS-Shack
CSS-Shack به شما اجازه میدهد تا طراحی خود را بوجود آورده و در پایان css طرح خود را تحویل بگیرید. شما میتوانید در این نرم افزار لایه ها و ابزار هایی که در نرم افزار های طراحی حرفه ای وجود دارن رو پیدا کرده و به راحتی با آن کار کنید.
۵. Marmoset
Marmoset یک برنامه منحصر به فرد برای کرومه که کد دریافت میکنه و اونو بصورت فوری به یه عکس تبدیل میکنه که شما میتونید تو همون برنامه تنظیمات مختلفی روی عکس انجام بدید . این نرم افزار مناسب اینکه عکس های جالب از کد هاتون تهیه و در وبلاگ ها و پست های که لازم دارید استفاده کنید.
Window Resizer یک ابزار برای طراحی رسپانسیو که به شما اجازه میدهد تا اندازه مرورگر را به راحتی تغییر دهید. به این صورت که اندازه یک سری از دستگاهای محبوب در آن قرار دارد که میتونید از آن ها استفاده کنید و یا به راحتی اندازه های سفارشی خود را بسازید.
اغلب ممکن است شما چندین تب باز داشته باشید، و ممکن است به هر دلیلی مرورگر شما ناخواسته بسته شود و تمام آن تب های باز از دست بروند ، این افزونه میتواند تب های باز را مدیریت و یا در صورت نیاز آنها را بازگردانی کند.
۸. Pallette
این افزونه به شما اجازه میدهد تا هر تصویری که در مرورگرتان دیدید را انتخاب کنید و رنگ های موجود در عکس را استخراج کنید.
۹. PerfectPixel
با استفاده از PerfectPixel شما میتوانید یک تصویر را بصورت همپوشانی در سایت قرار دهید و کاربران قادر خواهند بود که به مقایسه هر پیکسل بین عکس و سایت را انجام دهند.
با Chrome MySQL Admin شما می توانید پایگاه های داده و جداول mysql خود را مدیریت کنید . شما همچنین میتوانید به پنل مدیریت دیتابیس وصل شده و queries ها را اجرا و نتیجه آن را در مروگرتان ببینید.
۱۱. JSON Formatter
این ابزار کدهای json را گرفته و با یک فرمت ساده بصورت قابل خوانا نشان می دهد، و شما میتوانید به راحتی لینک های درون json را دنبال کنید.
۱۲. WhatFont
WhatFont یک ابزار بسیار کاربردی و مناسب برای فهمیدن جزئیات فونت های استفاده شده در یک صفحه می باشد. WhatFont از طرف
گوگل فونت API و Typekit پشتیبانی می شود به این صورت می توانید که فونت را شناسایی کرده و دانلود کنید.
۱۳. PHP Console
PHP Console یک console برای php به مرورگرتان اضافه میکند تا شما با استفاده از آن بتوانید کدهای php را اجرا و خطاهای ایجاد شده را پیدا کنید و بسیاری قابلیت دیگر که از دست این ابزار بر می آید.
۱۴. Python
مفسر تعاملی پایتون برای Chrome . یکی ابزارهای ایده آل برای تست قطعه کدهای پایتون در یک کنسول می باشد.
۱۵. AJAX Debugger
AJAX Debugger یک ابزار برای کنسول مرورگر که به شما اجازه می دهد تا تمام گزارشات فعالیت ajax را مشاهده کرده و همچنین میتوانید تمام درخواست های http را بررسی و زمان رفت و برگشت درخواست را چک کنید.
۱۶. Text
Text یک ویرایشگر متن سبک و زیباست ، دارای طراحی خوب و ویژگی های منحصر بفرد است. این ویرایشگر از syntax های مختلفی پیشتیبانی میکند و شما میتوانید بطور مستقیم کد های خود را در Google Drive ذخیره کنید.
۱۷. Check My Links
یک ابزار که لینک درون سایت ها را بررسی کرده و اگر لینک شکسته ای وجود داشت اطلاع می دهد.
۱۸. Cookies
یک ابزار ساده ولی کاربردی برای کوکی ها که به شما اجازه مدیریت روی تمام کوکی های ذخیره شده در مرورگر رو می دهد.
۱۹. Postman
یک ابزار پیشرفته برای نظارت و بهبود جریان کاری API . ساخت سند درخواست های شما و همینطور به راحتی به یک ادیتور متن تغییر میکند که میتوانید برای برنامه های خودتان از آن استفاده کنید.
یک ابزار خوب برای ساخت و ساز فلوچارت و دیگر دیاگرام ها . برای این کار شما نیازی به اتصال به اینترنت ندارید و میتوانید فلوچارت ها و یا دیاگرام های خود را به PDF، PNG، JPG تبدیل کرده و در ارائه ها یا اسناد از آنها استفاده کنید.
مطالب پیشنهادی

روش هایی جهت حفظ رتبه در موتورهای جستجو
25 مهر 1396